Aanbouw – Verbouw

Verbouwing op maat

Van het aanbrengen van een dakraam tot een complete aanbouw wij nemen elke opdracht serieus. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een volledige renovatie, u kunt ons overal voor inschakelen. Wij denken met u mee in de verbouwing van uw woning of bedrijf. Een erker, een garage, een extra (slaap)kamer, een uitbouw van de woonkamer of een complete nieuwe gevel? Met de jarenlange ervaring van Aannemingsbedrijf W Visser en ZN. B.v. kunt u erop bouwen dat uw wensen professioneel worden uitgevoerd en dat u vervolgens volop kan genieten van de aanpassing aan uw woning of bedrijfspand. Bij de werkzaamheden staan de wensen van u voorop en is uw inspraak van groot belang in het ontwerp en de uitvoering. We begeleiden u dan ook bij alle keuzes en beslissingen die genomen moeten worden en nemen, als er een vergunning nodig is, het ingewikkelde vergunning traject uit handen.

verbouw

Voor ons is geen project te groot, maar ook zeker niet te klein. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van aanbouw en verbouw weten wij hoe we elk type project aan moeten pakken. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf W Visser en ZN. B.v. voor u kunt doen?

Al meer dan 90 jaar bouwen met kwaliteit

Sinds 1925

Contact / offerte ontvangen?

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met Aannemingsbedrijf W Visser. Samen met u zullen we bespreken wat er mogelijk is voor jouw project.