Aanbouw & Verbouw

Verbouwing op maat

Van het aanbrengen van een dakraam tot een complete aanbouw wij nemen elke opdracht serieus. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een volledige renovatie, u kunt ons overal voor inschakelen. Wij denken met u mee in de verbouwing van uw woning of bedrijf. Een erker, een garage, een extra (slaap)kamer, een uitbouw van de woonkamer of een complete nieuwe gevel? Met de jarenlange ervaring van Aannemingsbedrijf W Visser en ZN. B.v. kunt u erop bouwen dat uw wensen professioneel worden uitgevoerd en dat u vervolgens volop kan genieten van de aanpassing aan uw woning of bedrijfspand. Bij de werkzaamheden staan de wensen van u voorop en is uw inspraak van groot belang in het ontwerp en de uitvoering. We begeleiden u dan ook bij alle keuzes en beslissingen die genomen moeten worden en nemen, als er een vergunning nodig is, het ingewikkelde vergunning traject uit handen.

Google reviews aannemingsbedrijf w visser

Vakkundig personeel, persoonlijke benadering, fijn bedrijf.

Google reviews aannemingsbedrijf w visser

Kees Visser heeft mijn huis gestabiliseerd en recht gezet. Ik ben zeer tevreden met de werkzaamheden die verricht zijn. Het bedrijf doet zijn werkzaamheden zoals afgesproken. Een bedrijf met No-nonsens mentaliteit. Ze doen wat ze zeggen en wat ze zeggen doen ze.

Johan, Google review
Over: funderingsherstel

Hulp nodig?

Heeft u een (droom)project in gedachten en bent u benieuwd hoe wij u hier bij kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact op met Aannemingsbedrijf W Visser. Samen met u zullen we bespreken wat er mogelijk is voor jouw project.

U kunt ons ten aller tijde bereiken op 0180 - 681431 of kies een van onze andere kanalen voor direct contact: