Funderingsherstel Rotterdam

Funderingsherstel Rotterdam - al ruim 100 jaar specialist.

Funderingsherstel
in Rotterdam nodig?

Woont u in Rotterdam en omgeving en zijn er sprake van funderingsproblemen? Met funderingsherstel Rotterdam kan Aannemingsbedrijf W. Visser u helpen.
De fundering is de basis – hoe kan het ook anders – van uw woning. Zodra er problemen optreden aan de fundering zal dit direct impact hebben op uw woongenot. Verzakking en scheefstand is een veel voorkomend probleem binnen de gemeente. Als de woning voor 1980 is gebouwd is de kans groot dat er nog geen gebruik is gemaakt van betonnen heipalen, maar dat er houten palen zijn gebruikt.

Omdat de palen in de grond zitten is het moeilijk te zien wat de status is van de fundering. Er zijn echter wel symptomen te herkennen van schade aan de fundering. Denk hierbij aan scheuren in de muren en gevel, de woning ligt lager dan het voetpad, ramen en deuren die klemmen, etc. Bij een vermoeden van funderingsproblemen adviseren wij een funderingsonderzoek uit te laten voeren om zekerheid te krijgen en het risico op verdere schade/kosten voor te zijn.

Wij zijn trots
op onze projecten

Elk project dat wij mogen uitvoeren voor onze klanten is er een waar wij trots op zijn. Hieronder een selectie van enkele projecten die wij voor u willen uitlichten.

Wat is de kans dat mijn woning in Rotterdam funderingsherstel nodig heeft?

Volgens de website van de gemeente Rotterdam zijn de woningen gebouwd voor 1980 voorzien van houten palen. Dit zijn naar schatting 120.000 woningen. Het gebruik van houten palen neemt veel potentiële problemen met zich mee. Denk aan schimmels, bacteriën, het gebruik van te korte palen of juist te weinig. Een extra probleem is de steeds toenemende droogte waar we in Nederland met te kampen hebben. Het grondwaterpeil kan dan zakken waardoor palen droog komen te staan. Dan is de fundering zeer kwetsbaar.

Kortom, een groot gedeelte van het woningbestand in Rotterdam kan te maken krijgen met calamiteiten. Om er zeker van te zijn of er problemen zijn óf op kunnen treden adviseren wij funderingsonderzoek uit te laten voeren. Met een gedegen onderzoek wordt het snel duidelijk wat er aan de hand is en of u zich zorgen dient te maken. Als huiseigenaar kunt u tot 75% (met een maximum van €1500,-) van de onderzoekskosten vergoed krijgen.

Funderingsherstel Roterdam uit laten voeren

Aannemingsbedrijf W Visser is gespecialiseerd in funderingsherstel en heeft dit al ontelbare keren uitgevoerd in Rotterdam en omstreken. Met 100 jaar ervaring op zak en een arsenaal aan oplossingen kunnen wij u altijd voorzien van een passende oplossing. Neem contact met ons op om de situatie omtrent uw woning door te nemen en de opties te bespreken.

Hulp nodig?

Heeft u een (droom)project in gedachten en bent u benieuwd hoe wij u hier bij kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Aannemingsbedrijf W. Visser en Zn. B.V. Samen met u zullen we bespreken wat er mogelijk is voor uw project. U kunt ons ten aller tijde bereiken op: 0180 - 681431

Contact informatie

Aannemingsbedrijf W. Visser en Zn. B.V.
Harmanshoeve 1
2935 AT Ouderkerk aan den IJssel

Telefoon:
0180 - 681431

E-mail:
info@aannemingsbedrijfwvisser.nl

Volg ons

En blijf up-to-date