Verbouwing op maat

Wilt u de woning uitbreiden met een aanbouw, een verbouwing met duurzame materialen of heeft u een uniek project in gedachten? Wij bespreken het graag met u.

Plannen voor een aanbouw of verbouw?
We helpen u graag

Van het aanbrengen van een dakraam tot een complete aanbouw wij nemen elke opdracht serieus. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een volledige renovatie, u kunt ons overal voor inschakelen. Wij denken met u mee in de verbouwing van uw woning of bedrijf. Een erker, een garage, een extra (slaap)kamer, een uitbouw van de woonkamer of een complete nieuwe gevel? Met de jarenlange ervaring van Aannemingsbedrijf W Visser en ZN. B.v. kunt u erop bouwen dat uw wensen professioneel worden uitgevoerd en dat u vervolgens volop kan genieten van de aanpassing aan uw woning of bedrijfspand. Bij de werkzaamheden staan de wensen van u voorop en is uw inspraak van groot belang in het ontwerp en de uitvoering. We begeleiden u dan ook bij alle keuzes en beslissingen die genomen moeten worden en nemen, als er een vergunning nodig is, het ingewikkelde vergunning traject uit handen.
Naar contact

Wij zijn trots
op onze projecten

Elk project dat wij mogen uitvoeren voor onze klanten is er een waar wij trots op zijn. Hieronder een selectie van enkele projecten die wij voor u willen uitlichten.

Hulp nodig?

Heeft u een (droom)project in gedachten en bent u benieuwd hoe wij u hier bij kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Aannemingsbedrijf W. Visser en Zn. B.V. Samen met u zullen we bespreken wat er mogelijk is voor uw project. U kunt ons ten aller tijde bereiken op: 0180 - 681431

Contact informatie

Aannemingsbedrijf W. Visser en Zn. B.V.
Harmanshoeve 1
2935 AT Ouderkerk aan den IJssel

Telefoon:
0180 - 681431

E-mail:
info@aannemingsbedrijfwvisser.nl

Volg ons

En blijf up-to-date