Onderhoud

Voor alle soorten onderhoud

Met ruim 90 jaar ervaring is vrijwel geen project ons onbekend en kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Voor ons is niet de grootte van het werk van belang maar de tevredenheid van de klant! Aannemingsbedrijf W Visser en ZN. B.v. heeft veel particuliere klanten waar we alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Ook doen we onderhoudswerkzaamheden voor verschillende organisaties en gemeentes. Ook werken volgens een strakke planning is voor ons geen probleem, maar een uitdaging. Veel voorkomende werkzaamheden zijn op scholen en daar is een strakke planning van groot belang omdat de meeste werkzaamheden in de vakanties uitgevoerd moeten worden.

Schakel Aannemingsbedrijf W Visser en ZN. B.v. in voor het onderhoud van gebouwen. Of het nu om een klemmende voordeur gaat of een grootschalig onderhoudsproject. Geen klus is ons te klein, maar ook zeker niet te groot.

Google reviews aannemingsbedrijf w visser

Vakkundig personeel, persoonlijke benadering, fijn bedrijf.

Google reviews aannemingsbedrijf w visser

Kees Visser heeft mijn huis gestabiliseerd en recht gezet. Ik ben zeer tevreden met de werkzaamheden die verricht zijn. Het bedrijf doet zijn werkzaamheden zoals afgesproken. Een bedrijf met No-nonsens mentaliteit. Ze doen wat ze zeggen en wat ze zeggen doen ze.

Johan, Google review
Over: funderingsherstel

Hulp nodig?

Heeft u een (droom)project in gedachten en bent u benieuwd hoe wij u hier bij kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact op met Aannemingsbedrijf W Visser. Samen met u zullen we bespreken wat er mogelijk is voor jouw project.

U kunt ons ten aller tijde bereiken op 0180 - 681431 of kies een van onze andere kanalen voor direct contact: