Onderhoud

Voor alle soorten onderhoud

Met ruim 90 jaar ervaring is vrijwel geen project ons onbekend en kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Voor ons is niet de grootte van het werk van belang maar de tevredenheid van de klant! Aannemingsbedrijf W Visser en ZN. B.v. heeft veel particuliere klanten waar we alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Ook doen we onderhoudswerkzaamheden voor verschillende organisaties en gemeentes. Ook werken volgens een strakke planning is voor ons geen probleem, maar een uitdaging. Veel voorkomende werkzaamheden zijn op scholen en daar is een strakke planning van groot belang omdat de meeste werkzaamheden in de vakanties uitgevoerd moeten worden.

Schakel Aannemingsbedrijf W Visser en ZN. B.v. in voor het onderhoud van gebouwen. Of het nu om een klemmende voordeur gaat of een grootschalig onderhoudsproject. Geen klus is ons te klein, maar ook zeker niet te groot.

onderhoud

Voor ons is geen project te groot, maar ook zeker niet te klein. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud weten wij hoe we elk type project aan moeten pakken. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf W Visser en ZN. B.v. voor u kunt doen?

Al meer dan 90 jaar bouwen met kwaliteit

Sinds 1925

Contact / offerte ontvangen?

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met Aannemingsbedrijf W Visser. Samen met u zullen we bespreken wat er mogelijk is voor jouw project.