Nieuwbouw van A tot Z

Als aannemer hebben wij voor onze klanten geweldige projecten mogen realiseren. Met bijna 100 jaar ervaring in de tas weten wij exact wat we moeten doen om uw nieuwbouw project tot in de puntjes te verzorgen.

Nieuwbouw plannen?
Een woning waar uw wensen centraal staan

Door onze jarenlange ervaring (inmiddels al bijna 100 jaar!) hebben wij de kennis in huis om verschillende nieuwbouw projecten professioneel op te kunnen pakken. De opdrachtgever wordt begeleid van het ontwerp tot en met het opleveren van het project. Tijdens de ori├źnterende gesprekken brengen wij de wensen van de opdrachtgever in kaart en deze worden vervolgens meegenomen in het traject zodat het ├ęcht uw eigen ontwerp wordt. Alle ingewikkelde tekeningen, berekeningen en het verkrijgen van de benodigde vergunningen nemen wij u uit handen.
Naar contact

Hulp nodig?

Heeft u een (droom)project in gedachten en bent u benieuwd hoe wij u hier bij kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Aannemingsbedrijf W. Visser en Zn. B.V. Samen met u zullen we bespreken wat er mogelijk is voor uw project. U kunt ons ten aller tijde bereiken op: 0180 - 681431

Contact informatie

Aannemingsbedrijf W. Visser en Zn. B.V.
Harmanshoeve 1
2935 AT Ouderkerk aan den IJssel

Telefoon:
0180 - 681431

E-mail:
info@aannemingsbedrijfwvisser.nl

Volg ons

En blijf up-to-date