Funderingsherstel Gouda

Funderingsherstel Gouda - al ruim 100 jaar specialist.

Funderingsherstel
in Gouda nodig

Funderingsherstel in Gouda komt vaak voor. Aannemingsbedrijf W. Visser heeft al voor veel mensen het woonplezier hernieuwd door de funderingsproblemen aan te pakken.

Gouda is een oude stad gebouwd op een veenbodem. Veel huizen zijn direct op deze ondergrond gebouwd of onderheid met houten palen. Doordat de veenbodem steeds verder inklinkt zakt Gouda al jaren verder weg. Dit levert vanzelfsprekend grote problemen op met de huizen die direct op deze ondergrond gebouwd zijn. De huizen die wél onderheid zijn, maar met houten palen komen er ook niet beter vanaf. Na enkele decennia kan er houtrot optreden wat leidt tot de destabilisatie van de woning.

Funderingsherstel Gouda wordt al toegepast voor huizen die gebouwd zijn vóór 1970. Dit betekend dat hele wijken te kampen hebben met mogelijk problemen aan de fundering – nu of in de nabije toekomst.

Verzakkingen, scheef staande huizen, scheuren in de muren en vastzittende deuren. Allemaal tekenen dat er funderingsproblemen zijn die het huis teisteren. Het is goed om snel aan de bel te trekken wanneer er vermoedens zijn dat de fundering niet goed zijn werk meer doet. De langer er wordt gewacht, de groter de kans op verdere schade (en dus meer kosten). Laat bij twijfel eerst een funderingsonderzoek uitvoeren om alles goed in kaart te brengen.

Wij zijn trots
op onze projecten

Elk project dat wij mogen uitvoeren voor onze klanten is er een waar wij trots op zijn. Hieronder een selectie van enkele projecten die wij voor u willen uitlichten.

Funderingsherstel Gouda uit laten voeren

Aannemingsbedrijf W Visser is gespecialiseerd in funderingsherstel en heeft dit al ontelbare keren uitgevoerd in Gouda en omstreken. Met 100 jaar ervaring op zak en een arsenaal aan oplossingen kunnen wij u altijd voorzien van een passende oplossing. Neem contact met ons op om de situatie omtrent uw woning door te nemen en de opties te bespreken.

Hulp nodig?

Heeft u een (droom)project in gedachten en bent u benieuwd hoe wij u hier bij kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Aannemingsbedrijf W. Visser en Zn. B.V. Samen met u zullen we bespreken wat er mogelijk is voor uw project. U kunt ons ten aller tijde bereiken op: 0180 - 681431

Contact informatie

Aannemingsbedrijf W. Visser en Zn. B.V.
Harmanshoeve 1
2935 AT Ouderkerk aan den IJssel

Telefoon:
0180 - 681431

E-mail:
info@aannemingsbedrijfwvisser.nl

Volg ons

En blijf up-to-date